Stensgård Jordbær                             Følg os på facebook !! > Opskrifter > Kongelig koldskål med jordbær
 
 
 
 
 
 
 
 

Kongelig koldskål med jordbær

4 personer

250 g nippede jordbær
6 dl kærnemælk
Korn af en halv stang vanille
2 spsk reven skal af usprøjtet citron
25 g rørsukker
1 dl piskefløde, pisket til tykt skum
 
Kanel-brød:
8 papirtynde skiver brød
4-6 spsk kanelsukker

Blend jordbær, kærnemælk, vanillekorn og citronskal.

Pisk fløden stiv med sukkeret og vend den i kærnemælken

Anret koldskålen i små glas eller skåle.

Drys brødskiverne med kanelsukker, rist dem gyldne og sprøde i ovnen og server dem til koldskålen.

Energi pr. person: 350 Kcal, fedt 29 %, protein 12%, kulhydrat 59%

 

 
 

Stensgård Jordbær